Η FANTASY CLEANING είναι μια σύγχρονη Ελληνική εταιρεία καθαρισμών και φύλαξης η οποία δραστηριοποιείται και στην παραγωγή και εμπορία απορρυπαντικών, καθαριστικών, εργαλείων καθαρισμού, χαρτικών και σάκων απορριμμάτων, τόσο σε οικιακές όσο και επαγγελματικές συσκευασίες.

Παράλληλα διαθέτει στην αγορά προϊόντα ατομικής περιποίησης (Σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κ.λ.π) υψηλής ποιότητας . Όλα τα προϊόντα ατομικής περιποίησης είναι εμπλουτισμένα με ενισχυμένη ποσότητα αρώματος, με
σύμπλεγμα οργανικών ιχνοστοιχείων όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο και Χαλκό αλλά και οργανικούς ρυθμιστές, βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, πανθενόλη και εκχύλισμα αλόης.

Βασική προτεραιότητα είναι να προσφέρει στην αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η ποιότητα των προϊόντων και οι αξιόπιστες υπηρεσίες της FANTASY CLEANING, επιβεβαιώνονται  από την μακροχρόνια και  επιτυχή παρουσία της στην αγορά καθώς και με τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με τους συνεργάτες της, πολλοί εκ των οποίων είναι δίπλα της από το ξεκίνημα της έως και σήμερα.

Για πληροφορίες , παραγγελίες και για κλείσιμο ραντεβού, ώστε να σας επισκεφτεί κάποιος πωλητής στον χώρο σας, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα : 210 5710323 – 210 5774078 ή στείλτε μήνυμα στο email : fantasysales3@gmail.com

prosfor;a 2prosfora 3prosfor;a 2

PERIPOIHSH 2PERIPOIHSH 1