Η εταιρία  FANTASY CLEANING SERVICE εδρεύει στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 1995 με αντικείμενο τους καθαρισμούς κτιρίων, σε μία εποχή που τα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού ήταν άγνωστα στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας απέκτησε με γοργούς ρυθμούς, εμπειρία και τεχνογνωσία από όμορες Ευρωπαϊκές εταιρείες, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την καθημερινή συντήρηση και τους ειδικούς καθαρισμούς μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Πλέον και αφού πρώτα κατέστη ο ηγέτης στον χώρο του καθαρισμού, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες όπως συντηρήσεις κτιρίων & επαγγελματικών χώρων,  προσφέροντας παντός είδους τεχνική εργασία, αρχικούς & γενικούς καθαρισμούς, καθαρισμούς υαλοπινάκων, συντηρήσεις χώρων πρασίνου, καθαρισμούς και φύλαξη χαλιών, υπηρεσίες φύλαξης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενοικιάσεις μηχανημάτων, αλλά και τη διαχείριση ιδρυμάτων προσχολικής ηλικίας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα μηχανήματα και υλικά, άμεση εξυπηρέτηση και άψογη επαγγελματική συμπεριφορά.

 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια γνωριμία από κοντά, χωρίς καμία επιβάρυνση για να μπορέσουμε να σας εξηγήσουμε αναλυτικά, τα προγράμματα που διαθέτουμε. Με την μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και με τα πιο προηγμένα Ευρωπαϊκά και εγχώρια μηχανήματα, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.