Το συνεργείο καθαρισμού της FANTASY CLEANING SERVICE στο Περιστέρι αποτελεί τμήμα της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον καθαρισμό και φύλαξη χώρων. Ιδρύθηκε το 1990 σε μία εποχή που τα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού ήταν άγνωστα στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας απέκτησε με γοργούς ρυθμούς, εμπειρία και τεχνογνωσία από όμορες Ευρωπαϊκές εταιρείες, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την καθημερινή συντήρηση και τους ειδικούς καθαρισμούς μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Από το 1990 έως και σήμερα η FANTASY CLEANING SERVICE είναι μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στην Αθήνα, πρωτοπόρος στην παροχή ειδικών υπηρεσιών καθαρισμού και φύλαξης.

Παρέχουμε κάθε είδους καθαρισμό χώρων, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα μηχανήματα και υλικά, άμεση εξυπηρέτηση και άψογη επαγγελματική συμπεριφορά.

Αναλαμβάνουμε συντηρήσεις κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, αρχικούς γενικούς καθαρισμούς και οιαδήποτε εργασία καθαρισμού και φύλαξης – security, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια γνωριμία από κοντά, χωρίς καμία επιβάρυνση για να μπορέσουμε να σας εξηγήσουμε αναλυτικά, τα προγράμματα που διαθέτουμε για την βελτίωση της καθαριότητας και της φύλαξης στους χώρους εργασίας και της διαμονής σας. Με την μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και με τα πιο προηγμένα Ευρωπαϊκά και εγχώρια μηχανήματα, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.